Worstel jij met vragen over je werk?

de juiste baan, leidinggeven, of teveel werkdruk?


Stress & werkdruk

Heb je het altijd te druk en weet je niet hoe je daarvan afkomt? Of heb je het gevoel altijd maar aan alle verwachtingen en eisen van anderen te moeten voldoen? Misschien heb je soms zelfs wel hoofdpijn van je werk en maak je je 's nachts zorgen?

Leidinggeven

Geef jij leiding aan een team. Bijvoorbeeld een aantal finance medewerkers, een groep inkopers of enkele junior accountmanagers. En loop je soms met vragen? Hoe pak ik mijn rol als leidinggevende? Doe ik het wel goed? Hoe motiveer ik mijn team? 

De juiste baan

Heb je weleens het idee dat het werk dat je doet eigenlijk niet bij je past? Maar kom je er telkens maar niet uit wat dan wel bij jou past? En als je erover gaat nadenken, ben je mogelijk wel bang om te verliezen wat je hebt... Hoe kom je hier nu uit? 

 

"Een-op-een coaching kan een wereld van verschil voor jou maken. Ik stel je de juiste vragen die jou helpen jezelf te ontwikkelen"


Direct contact?

Loop jij met een werkgerelateerde vraag? Ervaar je teveel werkdruk? Twijfel je over een andere baan? Of loop je met vragen over de manier waarop je jouw team aanstuurt? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact op:

  • 06 21 21 05 61 

Een-op-een coaching, hoe werkt dat dan?

Hoe ziet een traject eruit en wat is er mogelijk?

coachingstraject

Een coachingstraject bestaat uit:

 • Een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
 • Een intake gesprek.
 • Een aantal coachingssessies van ongeveer 90 minuten per stuk.
 • Een eindgesprek / evaluatie.

In overleg worden de momenten ingepland. Na elke bijeenkomst is er vaak behoefte aan wat 'overdenk-tijd', waardoor er vaak 1 tot 2 weken tussen de bijeenkomsten in zitten.  

Waar & Wanneer?

In principe werk ik op de locatie waar jij het wenst. Dit kan bij jou op je werk zijn, bij jou thuis of op een locatie die tijdelijk gehuurd wordt bij jou in de buurt. 

Omdat Qiezel geen kantoor heeft, worden externe locaties per uur gehuurd.

De locatie wordt altijd met jou overlegd. Hierbij heeft het de voorkeur om een locatie te gebruiken die voor jou 'neutraal' is, zodat je loskomt van je dagelijkse werkzaamheden.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis.

Het intake gesprek en de daaropvolgende coachingsessies worden betaald per 90 minuten. (dus per sessie)

De kosten per sessie zijn €95 exclusief BTW (21%)

In overleg wordt een reistijdvergoeding gerekend van € 40ct. per kilometer.

Wanneer een externe locatie gehuurd moet worden, dan wordt overleg gevoerd over de kosten van de huur.


Tijdelijk aanbod: een coachtraject voor €249!

Tijdelijk aanbod

Er zijn heel veel coaches in Nederland. Helaas is slechts een beperkt deel lid van een beroepsgroep. Daarnaast is een nog kleiner deel geaccrediteerd. 

Ik vind dat jij recht hebt op goede coaching. Daarom zit Qiezel in 2019 in een accreditatie traject.  Hiermee borg ik voor jou een goede kwaliteit. Dat betekent wel dat we flink wat coachgesprekken te voeren hebben! 

Om dit mogelijk te maken bieden bied ik tijdelijk een coachtraject voor €249 aan. Interesse? Vul je gegevens in en je ontvang direct de folder!


Gratis E-book: Starten met leidinggeven

Geef jij leiding aan een team?

Starten met leidinggeven aan een team in bijvoorbeeld een MKB-bedrijf is niet altijd eenvoudig. Waar begin je? Hoe pak je het aan? Hoe stel je doelen op? Hoe ga je met je tijd om? En al die collega's iedereen wilt wat....

Download hier een gratis E-book vol met tips voor leidinggevenden en managers.Download hier 

het GRATIS e-book

FAQ

Op welke locatie vinden de coaching- en trainingsmomenten plaats?

Wanneer je gecoacht wordt, heb je er baat bij om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord wordt, waar je je veilig kan uitspreken en waar je je prettig voelt. Dit kan een ruimte zijn op je werklocatie of een externe locatie. Een externe ruimte heeft als extra voordeel dat je ‘even weg’ bent uit je vaste patronen, waardoor je mogelijk vrijer kan denken. Afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden wordt in overleg een ruimte gekozen.

Bij een groepstraining wordt vaak gekozen voor een training op de werklocatie. Omdat het om meerdere mensen gaat, spelen o.a. kosten hierbij een rol. Daarbij is het vaak praktisch niet mogelijk dat een heel team een hele ochtend, middag of dag totaal afwezig is.

Wat bedoel je met ‘no-like-no-pay’?
Het kan voorkomen dat jouw verwachting van coaching of training niet overeenkomt met wat Qiezel je aanbiedt. Dat is natuurlijk jammer. Mocht dat zo zijn, en je denkt dat het niet te verbeteren is, dan heb je tot 2 dagen na de eerste bijeenkomst het recht om de samenwerking te beëindigen: je krijgt dan geen factuur voor de geleverde coachings- of trainingsdienstverlening. De kosten die je wel betaald zijn de eventueel voor jouw training- of coachingsmoment gemaakte huurkosten (wanneer er een externe locatie gebruikt is) en de eventueel afgesproken kosten voor reistijdvergoeding van jouw coach of trainer.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Een coachingsgesprek begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ontspannen bakje koffie bekijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe je daarbij geholpen kan worden. Wanneer we beiden denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, wordt er een offerte op maat gemaakt met daarin een gedacht verloop van het traject. Tijdens de eerste coachingssessie volgt een diepgaander intake gesprek en gaan we op zoek naar de verbetering die je zoekt. Afhankelijk van de omvang van jouw coachingsvraag en de snelheid waarmee we die helder kunnen krijgen, kun je rekening houden met gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten.
Waarom zijn de prijzen bij Qiezel lager dan bij veel andere coaches en trainers?
Er zijn drie redenen waarom Qiezel zijn coaching en training sterk concurrerend aanbiedt. Ten eerste is iedereen die met Qiezel samenwerkt niet volledig afhankelijk van zijn inkomsten uit Qiezel, omdat ze daarnaast nog enkele dagen per week een andere baan hebben. Daarbij heeft Qiezel geen eigen trainingslocatie of bedrijfspand dat door de cliënten betaald moet worden. Ten derde komt de dienstverlening voort uit de filosofie dat Qiezel echt iets moet bijdragen aan de ontwikkeling van met name Young Leadership, wat verder reikt dan een zuiver winstoogmerk. Hoewel de kosten vaak concurrerend zijn, staat Qiezel 100% voor een professionele dienstverlening die continu verbeterd wordt. In 2019 wordt bijvoorbeeld een traject gestart om op Europees niveau erkend te worden als coachingsbedrijf, sluit Qiezel zich aan bij de beroepsverenigingen wat zowel voor de klant als voor Qiezel positief is en investeren we veel tijd en geld in ontwikkeling en innovatie.
Wat als de coach of de coachee er na enkele bijeenkomsten achter komt dat de samenwerking niet ‘klikt’?
Een deel van deze vraag wordt beantwoord door de no-like-no-pay clausule. Maar wat nu als je er na 3 of 4 bijeenkomsten achter komt dat het niet ‘klikt’? Het antwoord is eenvoudig: eerst proberen we te repareren wat niet goed is in de relatie, mocht dat niet werken (of mocht die behoefte er niet zijn) dan kan het coachingstraject altijd worden stop gezet. Om geen verassingen te voorkomen, wordt in een offerte altijd een heldere tabel opgenomen waarin in klare taal staat wat de kosten van het traject zijn, wanneer eerder gestopt wordt. Dit voorkomt voor beide partijen verassingen.
 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign

Facebook
Facebook
LinkedIn