“Ik wil een volgende stap zetten in mijn loopbaan”

Maar hoe langer ik erover denk, hoe meer ik vastloop in mijn gedachten

Wat is echt belangrijk?

Je kan er wakker van liggen, er buikpijn van hebben of er gestresst van raken: een baan die helaas niet goed bij je past. Daarom begint loopbaancoaching bij de vraag: Wat is voor jou belangrijk?

Intern kompas

In een maatschappij waarin snelheid, gehaastheid en materialisme om aandacht schreeuwen, verlies je makkelijk je eigen koers. Is het voor jou niet eens tijd om weer op je eigen kompas te gaan sturen?

Loopbaancoaching in stappen

Herinner jij je rijlessen in stappen nog? Elke Young Professional met een rijbewijs van nu heeft dezelfde stappen doorlopen, maar er op zijn eigen manier en tempo invulling aangegeven. Op een soortgelijke wijze bied ik loopbaancoaching aan: in stappen.

 

Alles over loopbaancoaching

Hoe ziet een traject eruit? Wat is er mogelijk? Wat kost coaching?

Coaching bij Qiezel

Alles over wat er mogelijk is om voor jou een coachtraject op maat aan te bieden, lees je in onderstaande folder. Heb je daarna nog vragen? Bel of mail even.

Loopbaancoaching bij Qiezel

Echte aandacht voor jouw vraagstuk

wanneer je op zoek gaat naar een coach om je loopbaanvraag te bespreken, loop je waarschijnlijk al een flinke tijd met die vraag rond. Mogelijk is er zelfs een achterliggende of diepere vraag. Samen onderzoeken we wat jou echte vraag is, voordat we naar oplossingen kijken.

Coaching in stappen

Uniek aan de aanpak van Qiezel is het werken met heldere stappen. Als coach neem ik deze stappen met je door. Wanneer jij je daar goed bij voelt gaan we op het tempo wat jij prettig vind op onderzoek naar wat voor jou het beste antwoord is op jouw vragen.

Wat levert loopbaancoaching jou op?

Antwoord op de coachvraag die je hebt én een concreet plan van aanpak om de stap in jouw loopbaan te zetten die het best bij jou past. Misschien wel de beste investering op weg naar jouw droombaan!

 

Wat kost coaching?

Natuurlijk wil je weten wat coaching kost. Download hier de actuele prijslijst. Heb je daarna nog vragen? App, bel of mail gerust even.


Neem direct en vrijblijvend contact op

Stressklachten? Neem ze serieus!

06 21 21 05 61

Vragen over coaching en begeleiding bij stressklachten. Bellen kan altijd.

info@qiezel.nl

Mail je liever dan dat je belt? Geen punt. Je mag altijd een mailtje met je vragen sturen.

FAQ

Op welke locatie vinden de coaching- en trainingsmomenten plaats?

Wanneer je gecoacht wordt, heb je er baat bij om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord wordt, waar je je veilig kan uitspreken en waar je je prettig voelt. Dit kan een ruimte zijn op je werklocatie of een externe locatie. Een externe ruimte heeft als extra voordeel dat je ‘even weg’ bent uit je vaste patronen, waardoor je mogelijk vrijer kan denken. Afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden wordt in overleg een ruimte gekozen.

Bij een groepstraining wordt vaak gekozen voor een training op de werklocatie. Omdat het om meerdere mensen gaat, spelen o.a. kosten hierbij een rol. Daarbij is het vaak praktisch niet mogelijk dat een heel team een hele ochtend, middag of dag totaal afwezig is.

Wat bedoel je met ‘no-like-no-pay’?
Het kan voorkomen dat jouw verwachting van coaching of training niet overeenkomt met wat Qiezel je aanbiedt. Dat is natuurlijk jammer. Mocht dat zo zijn, en je denkt dat het niet te verbeteren is, dan heb je tot 2 dagen na de eerste bijeenkomst het recht om de samenwerking te beëindigen: je krijgt dan geen factuur voor de geleverde coachings- of trainingsdienstverlening. De kosten die je wel betaald zijn de eventueel voor jouw training- of coachingsmoment gemaakte huurkosten (wanneer er een externe locatie gebruikt is) en de eventueel afgesproken kosten voor reistijdvergoeding van jouw coach of trainer.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Een coachingsgesprek begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ontspannen bakje koffie bekijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe je daarbij geholpen kan worden. Wanneer we beiden denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, wordt er een offerte op maat gemaakt met daarin een gedacht verloop van het traject. Tijdens de eerste coachingssessie volgt een diepgaander intake gesprek en gaan we op zoek naar de verbetering die je zoekt. Afhankelijk van de omvang van jouw coachingsvraag en de snelheid waarmee we die helder kunnen krijgen, kun je rekening houden met gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten.
Waarom zijn de prijzen bij Qiezel lager dan bij veel andere coaches en trainers?
Er zijn drie redenen waarom Qiezel zijn coaching en training sterk concurrerend aanbiedt. Ten eerste is iedereen die met Qiezel samenwerkt niet volledig afhankelijk van zijn inkomsten uit Qiezel, omdat ze daarnaast nog enkele dagen per week een andere baan hebben. Daarbij heeft Qiezel geen eigen trainingslocatie of bedrijfspand dat door de cliënten betaald moet worden. Ten derde komt de dienstverlening voort uit de filosofie dat Qiezel echt iets moet bijdragen aan de ontwikkeling van met name Young Leadership, wat verder reikt dan een zuiver winstoogmerk. Hoewel de kosten vaak concurrerend zijn, staat Qiezel 100% voor een professionele dienstverlening die continu verbeterd wordt. In 2019 wordt bijvoorbeeld een traject gestart om op Europees niveau erkend te worden als coachingsbedrijf, sluit Qiezel zich aan bij de beroepsverenigingen wat zowel voor de klant als voor Qiezel positief is en investeren we veel tijd en geld in ontwikkeling en innovatie.
Wat als de coach of de coachee er na enkele bijeenkomsten achter komt dat de samenwerking niet ‘klikt’?
Een deel van deze vraag wordt beantwoord door de no-like-no-pay clausule. Maar wat nu als je er na 3 of 4 bijeenkomsten achter komt dat het niet ‘klikt’? Het antwoord is eenvoudig: eerst proberen we te repareren wat niet goed is in de relatie, mocht dat niet werken (of mocht die behoefte er niet zijn) dan kan het coachingstraject altijd worden stop gezet. Om geen verassingen te voorkomen, wordt in een offerte altijd een heldere tabel opgenomen waarin in klare taal staat wat de kosten van het traject zijn, wanneer eerder gestopt wordt. Dit voorkomt voor beide partijen verassingen.
 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign

Chat openen
1
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag over coaching bij stress en burn-out? Stel deze direct...