WouterNa meerdere jaren als officier bij de landmacht teams geleid te hebben, in die tijd 3 studies (bestuurskunde, bedrijfskunde en logistiek) afgerond te hebben te hebben en een uitzending naar Afghanistan volbracht te hebben, besloot Wouter in 2012 om van Nijmegen naar Shanghai te fietsen.

Oostwaarts fietsend over de regenachtige velden van Polen en Oekraïne, de onmetelijke steppes van Rusland en Kazachstan, de hoge bergen van een warm China, kwam het besef om meer te willen betekenen voor de ontwikkeling van anderen.

Invulling geven aan die vraag, zou in de jaren erna leiden tot een verdieping in coaching en training. In de banen die erna kwamen gaf Wouter leiding aan de logistiek binnen een MKB bedrijf, gaf trainingen als consultant in Nederland, Duitsland, Canada en de U.S.A. De verdieping in coaching en training kreeg verder vorm door het volgen van een Master traject in coaching en training. Sinds 2016 vond Wouter hierin de mogelijkheid om, naast zijn deeltijdbaan, de opgedane kennis te benutten om managers binnen het MKB te ondersteunen bij hun groeiwensen.

In 2019 sloot Wouter zich, na het afronden van een praktische opleiding tot coach, aan bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches en bij de STir. In 2020 volgde hij een specialisatie om mensen met stress-, en burn-out-klachten te kunnen begeleiden

 

 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign

Chat openen
1
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag over coaching bij stress en burn-out? Stel deze direct...