Zat je altijd vol energie, maar is nu alles je teveel?

Niet goed in je vel? Slecht slapen? Somber? Een moe gevoel?

Stress & werkdruk

Herken je bovenstaande vragen? Ben je inderdaad vaak moe, soms somber, slecht gemotiveerd en altijd druk? Mogelijk is jouw stresssysteem dan overbelast. Je staat als het ware altijd ‘aan’, waardoor je lichaam de nieuwe norm is gaan zien…

Overwerkt of een burn-out?

Je lichaam is als het ware altijd in staat van paraatheid, als het ware altijd alert. Dit is ongezond. Deze roofbouw op zorgt ervoor dat het lichaam gespannen, overwerkt en uiteindelijk burn-out raakt. Maar zover hoeft het gelukkig niet te komen…

CSR-Methode tegen stress

Mogelijk heb je het al redelijk ver laten komen en zit je een tijdje thuis. Het is belangrijk goed naar je lichaam te luisteren en eerlijk te zijn naar je zelf. Maar hoe keer je nu het tij? Met de juiste begeleiding:  ik ben opgeleid in de CSR-Methode, en help mensen met stressklachten…

 

Ik bied professionele begeleiding bij stressklachten

Begeleiding, wat is dat dan?

Begeleiding bestaat uit gesprekken, waarin ik vanuit mijn opleidingen en ervaring samen met jou de weg naar verbetering ga inzetten.

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar (vrijblijvend) om te zien of er een klik is. Daarna spreken we elkaar, bijvoorbeeld om de week en werken we in eerste instantie aan het terugvinden van rust: in het hoofd en in het lichaam. 

Door middel van het periodiek invullen van een stress-vragenlijst beoordelen we of we ‘de goede dingen’ doen. Heb je wat meer rust? Dan gaan we zorgvuldig en gecontroleerd weer spreken over hoe je een opbouw in jouw activiteiten aanbrengt.

Bij voldoende veerkracht kunnen we spreken over het wegnemen van de oorzaken van stress. Door het toepassen van actief zelf-management ga je aan de slag om die oorzaken aan te pakken. 

De CSR-methode, wat is dat?

Naast een coachings-opleiding volgde ik een specialistische training om mensen met stressklachten te kunnen begeleiding. De methode is de CSR-methode.

Deze methode is een bewezen methode waar zeer veel mensen baat bij hebben gehad. Naast veel aandacht voor wat er psychisch gebeurd, is het bijzondere aan deze methode dat het ook de fysieke veranderingen in het lichaam erkend.

Bij langdurige overbelasting verandert de hormoonhuishouding, waardoor een gestresst lichaam anders ‘aangestuurd’ wordt. Deze nieuwe balans is op lange termijn niet goed voor je.

De CSR-methode kijkt zowel naar ‘hoofd & lichaam’, waardoor ik als begeleider beter in staat ben de juiste vragen te stellen en je de juiste adviezen te geven.

Daarnaast is er een vragenlijst ontwikkeld die het mogelijk maakt de voortgang tijdens het begeleidingstraject meetbaar te maken.Waarom kiezen voor Qiezel?

Begeleiding die wél betaalbaar is

Jij wilt toch een doel te bereiken?

Mijn aanpak is no-nonsense. Ik stel je directe vragen, soms misschien wat confronterend, maar altijd met het doel om zonder poespas helderheid te creeren. Zodat je weer verder kan.

Als je een specialist zoekt in stressklachten

Ik sta voor mijn professionaliteit

Ik ben bij STiR geregistreerd als ‘erkend coach’. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (Nobco).

Ik begeleid doelgericht en gebaseerd op feiten

Op een plek waar jij je prettig voelt

Of je nu naar mijn coachingsruimte in Ravenstein komt óf dat je liever op een andere locatie gecoacht wil worden: ik pas me aan aan jouw wensen.


Neem direct en vrijblijvend contact op

Stressklachten? Neem ze serieus!

06 21 21 05 61

Vragen over coaching en begeleiding bij stressklachten. Bellen kan altijd.

info@qiezel.nl

Mail je liever dan dat je belt? Geen punt. Je mag altijd een mailtje met je vragen sturen.

FAQ

Op welke locatie vinden de coaching- en trainingsmomenten plaats?

Wanneer je gecoacht wordt, heb je er baat bij om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord wordt, waar je je veilig kan uitspreken en waar je je prettig voelt. Dit kan een ruimte zijn op je werklocatie of een externe locatie. Een externe ruimte heeft als extra voordeel dat je ‘even weg’ bent uit je vaste patronen, waardoor je mogelijk vrijer kan denken. Afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden wordt in overleg een ruimte gekozen.

Bij een groepstraining wordt vaak gekozen voor een training op de werklocatie. Omdat het om meerdere mensen gaat, spelen o.a. kosten hierbij een rol. Daarbij is het vaak praktisch niet mogelijk dat een heel team een hele ochtend, middag of dag totaal afwezig is.

Wat bedoel je met ‘no-like-no-pay’?
Het kan voorkomen dat jouw verwachting van coaching of training niet overeenkomt met wat Qiezel je aanbiedt. Dat is natuurlijk jammer. Mocht dat zo zijn, en je denkt dat het niet te verbeteren is, dan heb je tot 2 dagen na de eerste bijeenkomst het recht om de samenwerking te beëindigen: je krijgt dan geen factuur voor de geleverde coachings- of trainingsdienstverlening. De kosten die je wel betaald zijn de eventueel voor jouw training- of coachingsmoment gemaakte huurkosten (wanneer er een externe locatie gebruikt is) en de eventueel afgesproken kosten voor reistijdvergoeding van jouw coach of trainer.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Een coachingsgesprek begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ontspannen bakje koffie bekijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe je daarbij geholpen kan worden. Wanneer we beiden denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, wordt er een offerte op maat gemaakt met daarin een gedacht verloop van het traject. Tijdens de eerste coachingssessie volgt een diepgaander intake gesprek en gaan we op zoek naar de verbetering die je zoekt. Afhankelijk van de omvang van jouw coachingsvraag en de snelheid waarmee we die helder kunnen krijgen, kun je rekening houden met gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten.
Waarom zijn de prijzen bij Qiezel lager dan bij veel andere coaches en trainers?
Er zijn drie redenen waarom Qiezel zijn coaching en training sterk concurrerend aanbiedt. Ten eerste is iedereen die met Qiezel samenwerkt niet volledig afhankelijk van zijn inkomsten uit Qiezel, omdat ze daarnaast nog enkele dagen per week een andere baan hebben. Daarbij heeft Qiezel geen eigen trainingslocatie of bedrijfspand dat door de cliënten betaald moet worden. Ten derde komt de dienstverlening voort uit de filosofie dat Qiezel echt iets moet bijdragen aan de ontwikkeling van met name Young Leadership, wat verder reikt dan een zuiver winstoogmerk. Hoewel de kosten vaak concurrerend zijn, staat Qiezel 100% voor een professionele dienstverlening die continu verbeterd wordt. In 2019 wordt bijvoorbeeld een traject gestart om op Europees niveau erkend te worden als coachingsbedrijf, sluit Qiezel zich aan bij de beroepsverenigingen wat zowel voor de klant als voor Qiezel positief is en investeren we veel tijd en geld in ontwikkeling en innovatie.
Wat als de coach of de coachee er na enkele bijeenkomsten achter komt dat de samenwerking niet ‘klikt’?
Een deel van deze vraag wordt beantwoord door de no-like-no-pay clausule. Maar wat nu als je er na 3 of 4 bijeenkomsten achter komt dat het niet ‘klikt’? Het antwoord is eenvoudig: eerst proberen we te repareren wat niet goed is in de relatie, mocht dat niet werken (of mocht die behoefte er niet zijn) dan kan het coachingstraject altijd worden stop gezet. Om geen verassingen te voorkomen, wordt in een offerte altijd een heldere tabel opgenomen waarin in klare taal staat wat de kosten van het traject zijn, wanneer eerder gestopt wordt. Dit voorkomt voor beide partijen verassingen.
 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign

Chat openen
1
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag over coaching bij stress en burn-out? Stel deze direct...