Meer bereiken met je team?

op zoek naar een in-company oplossing?

Is jouw team continu met het werk van vandaag bezig, waardoor er geen tijd overblijft om te werken aan de toekomst? Verdoen jullie nu veel tijd aan overleg, zijn de resultaten niet goed inzichtelijk, is er veel discussie of ontbreekt bijvoorbeeld een gezamenlijke aanpak?

Constructieve hulp werkt

Extern en objectief


Soms is het prettig als er eens wat ogen van buiten het bedrijf met je meekijken. Objectiviteit en een constructieve houding kunnen jouw team écht vooruit helpen. Of je nu met een vraagstuk zit over motivatie, groei, ontwikkeling, samenwerking, of iets anders: even wat hulp van buitenaf kan prettig zijn.

Teambegeleiding op maat

Vakkundige begeleiding

Stel dat je met je team graag op een andere manier wilt werken. Het mag wel wat doelgerichter, de motivatie zou ook wel wat beter mogen en je zou zelf wat meer tijd over willen hebben voor persoonlijke aandacht. Hoe pak je dat aan? Met Qiezel begeleiden we dit soort trajecten. Intern houden we gesprekken (individueel en groepsgewijs), we bespreken een mogelijke aanpak, halen vraagstukken naar boven die opgelost moeten worden en coachen jou als teamleider. De beslissingen neem jij met het team, de begeleiding ligt bij ons.

Maatwerk voor teams

“Ook de wereldkampioen heeft een coach”

Veel managers roepen niet snel iemand erbij om hen te helpen. Een gevoel van trots, van ‘dat moet ik zelf kunnen oplossen’ of een gevoel van falen staat dat vaak in de weg. Dat is eigenlijk jammer, omdat daardoor deze remmende emoties je veel te lang afhouden van het oplossen van de vraagstukken die ene betere prestatie in de weg staan. Wil je weten of teambegeleiding op maat iets voor jou is? Of heb je andere vragen met betrekking tot in-company begeleiding? Neem geheel vrijblijvend contact op. We kunnen altijd eens een kop koffie met elkaar drinken om de mogelijkheden te overleggen.

FAQ

Op welke locatie vinden de coaching- en trainingsmomenten plaats?

Wanneer je gecoacht wordt, heb je er baat bij om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord wordt, waar je je veilig kan uitspreken en waar je je prettig voelt. Dit kan een ruimte zijn op je werklocatie of een externe locatie. Een externe ruimte heeft als extra voordeel dat je ‘even weg’ bent uit je vaste patronen, waardoor je mogelijk vrijer kan denken. Afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden wordt in overleg een ruimte gekozen.

Bij een groepstraining wordt vaak gekozen voor een training op de werklocatie. Omdat het om meerdere mensen gaat, spelen o.a. kosten hierbij een rol. Daarbij is het vaak praktisch niet mogelijk dat een heel team een hele ochtend, middag of dag totaal afwezig is.

Wat bedoel je met ‘no-like-no-pay’?
Het kan voorkomen dat jouw verwachting van coaching of training niet overeenkomt met wat Qiezel je aanbiedt. Dat is natuurlijk jammer. Mocht dat zo zijn, en je denkt dat het niet te verbeteren is, dan heb je tot 2 dagen na de eerste bijeenkomst het recht om de samenwerking te beëindigen: je krijgt dan geen factuur voor de geleverde coachings- of trainingsdienstverlening. De kosten die je wel betaald zijn de eventueel voor jouw training- of coachingsmoment gemaakte huurkosten (wanneer er een externe locatie gebruikt is) en de eventueel afgesproken kosten voor reistijdvergoeding van jouw coach of trainer.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Een coachingsgesprek begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ontspannen bakje koffie bekijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe je daarbij geholpen kan worden. Wanneer we beiden denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, wordt er een offerte op maat gemaakt met daarin een gedacht verloop van het traject. Tijdens de eerste coachingssessie volgt een diepgaander intake gesprek en gaan we op zoek naar de verbetering die je zoekt. Afhankelijk van de omvang van jouw coachingsvraag en de snelheid waarmee we die helder kunnen krijgen, kun je rekening houden met gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten.
Waarom zijn de prijzen bij Qiezel lager dan bij veel andere coaches en trainers?
Er zijn drie redenen waarom Qiezel zijn coaching en training sterk concurrerend aanbiedt. Ten eerste is iedereen die met Qiezel samenwerkt niet volledig afhankelijk van zijn inkomsten uit Qiezel, omdat ze daarnaast nog enkele dagen per week een andere baan hebben. Daarbij heeft Qiezel geen eigen trainingslocatie of bedrijfspand dat door de cliënten betaald moet worden. Ten derde komt de dienstverlening voort uit de filosofie dat Qiezel echt iets moet bijdragen aan de ontwikkeling van met name Young Leadership, wat verder reikt dan een zuiver winstoogmerk. Hoewel de kosten vaak concurrerend zijn, staat Qiezel 100% voor een professionele dienstverlening die continu verbeterd wordt. In 2019 wordt bijvoorbeeld een traject gestart om op Europees niveau erkend te worden als coachingsbedrijf, sluit Qiezel zich aan bij de beroepsverenigingen wat zowel voor de klant als voor Qiezel positief is en investeren we veel tijd en geld in ontwikkeling en innovatie.
Wat als de coach of de coachee er na enkele bijeenkomsten achter komt dat de samenwerking niet ‘klikt’?
Een deel van deze vraag wordt beantwoord door de no-like-no-pay clausule. Maar wat nu als je er na 3 of 4 bijeenkomsten achter komt dat het niet ‘klikt’? Het antwoord is eenvoudig: eerst proberen we te repareren wat niet goed is in de relatie, mocht dat niet werken (of mocht die behoefte er niet zijn) dan kan het coachingstraject altijd worden stop gezet. Om geen verassingen te voorkomen, wordt in een offerte altijd een heldere tabel opgenomen waarin in klare taal staat wat de kosten van het traject zijn, wanneer eerder gestopt wordt. Dit voorkomt voor beide partijen verassingen.
 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign