Hoe goed kan jouw team worden?

Op een prettige manier werken aan een team dat prestaties levert

Duidelijke doelen

Een van de belangrijkste bouwstenen van een goed presterend team, is het hebben van duidelijke doelen. Hoe is dat in jouw team? En lukt het je deze te bereiken? Als je aan drie teamleden vraagt wat de doelen zijn voor de komende periode, hoeveel verschillende antwoorden krijg je dan?

Team Communicatie

“Het ligt allemaal aan de communicatie!”, dat horen we maar al te vaak. Soms is dat helaas ook zo. Maar goed communiceren is helaas moeilijker dan we vaak denken, zeker in teams. Hoe goed is de communicatie binnen jouw team? Wat zou je willen verbeteren?

Procesverbetering

Processen in jouw team zorgen voor resultaten. Maar soms merk je dat er fouten in de resultaten komen. “Het ligt aan ons proces!”, horen we dan. Maar heb je met je team dit proces al eens in kaart gebracht? Is het optimaal? Is het proces bij iedereen bekend? Wat zou er beter kunnen in jouw proces?

Direct contact?

Vul je gegevens in, of bel/app direct

Heb je soms het gevoel dat jouw team beter zou kunnen presteren? Dat de werkdruk veel te hoog is? Dat de communicatie niet lekker loopt?

Met soortgelijke vragen kan je bij ons terecht. Wij doen er alles aan om jouw team op een prettige manier aan verbetering te laten werken.

Vul je gegevens in of neem direct contact op:

  • 06 21 21 05 61 

Wij helpen met de ontwikkeling van je team

We begeleiden teams en teamleiders bij ontwikkeling

We combineren de kracht van coaching met de kennis van bedrijfskunde en de ervaring in leiderschap om jouw team te verbeteren.Dat kan door het begeleiden van een eendaagse externe brainstormsessie, tot en met bijvoorbeeld een maandelijkse teambijeenkomst waarin we de communicatie in het team verbeteren, de doelen helder krijgen of de processen eens doorlopen. Teambegeleiding is altijd maatwerk.

Teamontwikkeling, hoe werkt dat dan?

We begeleiden teams en teamleiders bij ontwikkeling

Aanpak

Na een kennismakings- gesprek waarin we o.a. jouw vraagstuk helder krijgen, plannen we een intake. De intake kan bestaan uit een gesprek met jou, of met meerdere interviews met teamleden. Dit hangt uiteraard van de vraag af. Op basis daarvan overleggen we een plan van aanpak. Daarna volgen een of meerdere bijeenkomsten met het team die leiden tot de overeengekomen doelstelling.

Waar en wanneer?

Afhankelijk van jouw wens, werken we op de werklocatie of op een externe locatie. Als ‘teambuilding’ bijvoorbeeld een onderdeel van de doelstellingen is, dan is een externe locatie vaak net wat effectiever.

Ook kan het zo zijn dat er gevoeligheden zijn in het team, die opgelost moeten worden. Dan kan het wenselijk zijn om met het team op een externe locatie te werken.

Kosten

Na het kennismakings- gesprek wordt een offerte gemaakt. De kosten zijn onder meer afhankelijk van het aantal dagen, de locatie en de benodigde voorbereiding. We hanteren de volgende prijzen:

 • Training/begeleiding: €399 / halve dag
 • Voorbereiding: €299 / halve dag
 • Reistijdvergoeding: € 40 ct / km
 • huur externe locatie: voor rekening opdrachtgever

Wij zijn anders…

Begeleiders uit de praktijk | no-like-no-pay

  • Unieke no-like-no-pay policy
  • Begeleiding door opgeleide coaches die vandaag de dag nog werken als manager
  • Door onze eigen ervaring doorgronden we je vraagstukken sneller
  • Wij leveren altijd maatwerk!
  • Teams verbeteren is een passie, dat zie je terug in onze sterk concurerende prijsstelling
  • Onze begeleiding & coaching is geaccrediteerd! (traject loopt in 2019)

Op zoek naar een training voor een beginnende teamleider?

Download hier de folders

Voor startend leidinggevenden biedt Qiezel op maat gemaakte trainingen die bestaat uit enerzijds leren en anderzijds gecoacht worden.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Als je wil, bespreken we je vraag tijdens een kop koffie!

Heb je soms het gevoel dat jouw team beter zou kunnen presteren? Dat de werkdruk veel te hoog is? Dat de communicatie niet lekker loopt?

Met soortgelijke vragen kan je bij ons terecht. Wij doen er alles aan om jouw team op een prettige manier aan verbetering te laten werken.

Vul je gegevens in of neem direct contact op:

  • 06 21 21 05 61 

FAQ

Op welke locatie vinden de coaching- en trainingsmomenten plaats?

Wanneer je gecoacht wordt, heb je er baat bij om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord wordt, waar je je veilig kan uitspreken en waar je je prettig voelt. Dit kan een ruimte zijn op je werklocatie of een externe locatie. Een externe ruimte heeft als extra voordeel dat je ‘even weg’ bent uit je vaste patronen, waardoor je mogelijk vrijer kan denken. Afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden wordt in overleg een ruimte gekozen.

Bij een groepstraining wordt vaak gekozen voor een training op de werklocatie. Omdat het om meerdere mensen gaat, spelen o.a. kosten hierbij een rol. Daarbij is het vaak praktisch niet mogelijk dat een heel team een hele ochtend, middag of dag totaal afwezig is.

Wat bedoel je met ‘no-like-no-pay’?
Het kan voorkomen dat jouw verwachting van coaching of training niet overeenkomt met wat Qiezel je aanbiedt. Dat is natuurlijk jammer. Mocht dat zo zijn, en je denkt dat het niet te verbeteren is, dan heb je tot 2 dagen na de eerste bijeenkomst het recht om de samenwerking te beëindigen: je krijgt dan geen factuur voor de geleverde coachings- of trainingsdienstverlening. De kosten die je wel betaald zijn de eventueel voor jouw training- of coachingsmoment gemaakte huurkosten (wanneer er een externe locatie gebruikt is) en de eventueel afgesproken kosten voor reistijdvergoeding van jouw coach of trainer.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Een coachingsgesprek begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ontspannen bakje koffie bekijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe je daarbij geholpen kan worden. Wanneer we beiden denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, wordt er een offerte op maat gemaakt met daarin een gedacht verloop van het traject. Tijdens de eerste coachingssessie volgt een diepgaander intake gesprek en gaan we op zoek naar de verbetering die je zoekt. Afhankelijk van de omvang van jouw coachingsvraag en de snelheid waarmee we die helder kunnen krijgen, kun je rekening houden met gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten.
Waarom zijn de prijzen bij Qiezel lager dan bij veel andere coaches en trainers?
Er zijn drie redenen waarom Qiezel zijn coaching en training sterk concurrerend aanbiedt. Ten eerste is iedereen die met Qiezel samenwerkt niet volledig afhankelijk van zijn inkomsten uit Qiezel, omdat ze daarnaast nog enkele dagen per week een andere baan hebben. Daarbij heeft Qiezel geen eigen trainingslocatie of bedrijfspand dat door de cliënten betaald moet worden. Ten derde komt de dienstverlening voort uit de filosofie dat Qiezel echt iets moet bijdragen aan de ontwikkeling van met name Young Leadership, wat verder reikt dan een zuiver winstoogmerk. Hoewel de kosten vaak concurrerend zijn, staat Qiezel 100% voor een professionele dienstverlening die continu verbeterd wordt. In 2019 wordt bijvoorbeeld een traject gestart om op Europees niveau erkend te worden als coachingsbedrijf, sluit Qiezel zich aan bij de beroepsverenigingen wat zowel voor de klant als voor Qiezel positief is en investeren we veel tijd en geld in ontwikkeling en innovatie.
Wat als de coach of de coachee er na enkele bijeenkomsten achter komt dat de samenwerking niet ‘klikt’?
Een deel van deze vraag wordt beantwoord door de no-like-no-pay clausule. Maar wat nu als je er na 3 of 4 bijeenkomsten achter komt dat het niet ‘klikt’? Het antwoord is eenvoudig: eerst proberen we te repareren wat niet goed is in de relatie, mocht dat niet werken (of mocht die behoefte er niet zijn) dan kan het coachingstraject altijd worden stop gezet. Om geen verassingen te voorkomen, wordt in een offerte altijd een heldere tabel opgenomen waarin in klare taal staat wat de kosten van het traject zijn, wanneer eerder gestopt wordt. Dit voorkomt voor beide partijen verassingen.
 • Walstraat 29
  5371 AL Ravenstein
  +31 6 21 21 05 61

 • info@qiezel.nl
  www.qiezel.nl

 • KvK 58157875
  IBAN NL 07 KNAB 0255439288

@2018 www.qiezel.nl Designed by AM Design - Build by Trigona webdesign

Chat openen
1
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag over coaching bij stress en burn-out? Stel deze direct...